JD - photo

E

Esküvő fotózás

Kivételes tisztelet és örökös szövetség

Esküvői fotózás
Rólatok

Szakszerűen megörökítjük életetek egyik legnagyobb napját romantikus, átgondolt képekben, amelyeket magaddal vihetsz az együtt töltött napok során.

Esküvő fotózás

Melinda és Zoltán

Az egyik legaranyosabb pár, akivel valaha találkoztam. Ők ketten olyan heves kapcsolatban állnak egymással, és tagadhatatlan szerelemmel, amely messze átsugárzik. Az, hogy mennyire szeretik egymást, az esküvőjük napján is látható volt. Nagyon megszerettem Melindát és Zoltánt és nem is lehetnék izgatottabb, hogy megoszthatom az esküvőjükön készült fotókat!
Tovább olvasom...

Esküvő fotózás

Móni és István

A teljes elegancia, a kecsesség és a szerelem, amit Mónika és István egymás iránt éreznek, lélegzetelállító. Emlékszem, hogy az elmúlt másfél évben velük dolgozni minden volt, amit csak remélni és elképzelni tudtam. A kutyusukkal együtt a barátaik és a családjuk is segítettek megünnepelni a közös életük kezdetét és néhány bosszantó covid akadály ellenére a napjuk […]
Tovább olvasom...

Esküvő fotózás

Kriszta és Péter

Kriszta és Péter között olyan szeretet van, amely a teremben mindenki számára kézzelfogható. Izgatottak egymás iránt, izgatottak a gondolattól, hogy együtt lehetnek és együtt tölthetik az időt. Kriszta és Péter esküvője 2021. szeptemberében került megrendezésre a Carolina Hotel és The Pinehurst Resortban.
Tovább olvasom...

Itt vagyok, hogy megörökítsem a pillanatot!

Foglald le az időpontod most!

További fotókért kövess az Instagramon:
@JD-Photography
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram